Üdvözöljük a weboldalon!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásaink elnyerték tetszését, és regisztrált tagjaink között üdvözölhetjük. Regisztrációkor kérjük, figyelmesen olvassa el a felhasználási feltételeket. A regisztrációval kijelenti, hogy elfogadta a lent részletezett felhasználási feltételeket. A feltételek későbbi módosítására a jogot fenntartjuk, ezért kérjük, hogy időközönként tekintsen újra rá.

Üzemeltető

I-Design Kft.

Cégjegyzékszám: 06-09-014488
Adószám: 14911879-2-06
info@i-design.hu

Felhasználási feltételek

A feltöltéssel kapcsolatban a felhasználó elfogadja, hogy a feltöltött tartalom nem tartalmazhat:

  • 1996. évi LVII. törvény (a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról) által tiltott módon megszerzett adatot
  • személyiségi jogokat nem sérthet
  • szerzői jogokat sértő tartalmat
  • törvénybe ütköző tevékenységre buzdító vagy utaló tartalmat
  • erőszakos vagy trágár tartalmat
  • 2008. évi XLVIII. törvény (a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól) hatály alá eső reklámtartalmat

A feltöltő a feltöltött tartalommal kapcsolatban büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a feltöltött tartalmakkal, képekkel, anyagokkal szabadon rendelkezik és azzal más személy (szerzői és személyiségi) jogait nem sérti. A szolgáltatás használatából eredő bármilyen közvetett, vagy közvetlen kárért a szolgáltató felelősséget nem vállal, a szolgáltató nem tehető felelőssé. A fenti pontok bármelyikének megsértése esetén a szolgáltató felszólítás nélkül törölheti a jogsértő tartalmat, illetve regisztrációs adatokat, regisztrált felhasználót. Tudomásul veszi, hogy a jogsértő tartalommal okozott károkat a sértettnek és/vagy hatóságoknak meg kell téríteni, és a büntető jog előtt felelnie kell.

Az üzemeltető fenntartja a jogot a szolgáltatás nyújtásának bármikori megszüntetésére, a szolgáltatás nyújtásának megszüntetését követően a tárolt tartalmakat és felhasználói adatokat véglegesen törli.

A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti felhasználási feltételeket.

 

I-Design Kft - Powered by www.digitalisalbum.hu - All rights reserved.